Denizovaspor namağlup şampiyon

Atatürkçü Düşünce Derneği Yerkesik Şubesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilen Bahar Kupası Futbol Turnuvası son 2 yıldır da Yerkesikspor tarafından organize ediliyor. Köyler arası birlik ve dayanışması pekiştirmek...

Denizovaspor namağlup şampiyon

Atatürkçü Düşünce Derneği Yerkesik Şubesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirilen Bahar Kupası Futbol Turnuvası son 2 yıldır da Yerkesikspor tarafından organize ediliyor. Köyler arası birlik ve dayanışması pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım oldu. Turnuva boyunca sporcular sahada ter dökerken tribünleri dolduran seyirciler de tezahüratları, davulları, tribün şovları ile profesyonel lig maçlarını aratmıyorlar.

Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva ilklere de sahne oldu. Turnuvada 10 takım 2 grup halinde mücadele ederken Yerkesik Ormanspor ve Denizovaspor grup maçlarını ve yarı final maçlarını yenilgisiz olarak bitirerek final maçına çıkmaya hak kazandılar. Yarı final maçları ise iki belde takımı ve iki köy takımı arasında oynandı. Yerkesik Ormanspor, Yerkesik Akıncılar Spor’u, Denizovaspor da Denizova Gençlikspor’u yenerek finale çıktı. Turnuvayı yenilgisiz tamamladılar

Pazar günü oynanan final maçı ise her iki takımın karşılıklı atakları ve golleri ile geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçın normal süresi 3-3 berabere tamamlandı ve şampiyon penaltı atışları ile belirlendi. Penaltı atışları sonucu kupaya uzanan takım turnuvayı namağlup tamamlayan Denizovaspor oldu. Maç sonunda futbolcular ve tribünleri dolduran seyirciler şampiyonluk ve kupa coşkusunu birlikte paylaştılar.

Şampiyon takımın oyuncuları kupayı ve madalyaları Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci’nin elinden alırken, Demirci turnuvaya katılım gösteren bütün takımlara, destekleyen kurum ve kuruluşlar ile seyircilere teşekkür etti. Kapanış töreninde ayrıca katkılarından dolayı Yerkesik Karakol Komutanlığı’na, Faal Futbol Hakemleri Derneği ve 112 Acil Ekiplerine de birer teşekkür plaketi verildi.

Organizasyon Komitesi tarafından belirlenen centilmen takım, gol kralı ve yıldız genç oyunculara da ödülleri verilirken bu takım ve isimler şöyle oluştu:

Centilmen Takım: Çatakbağyakaspor

Gol Kralı: Ümit Kuşçu (Çatakbağyakaspor)

Genç Yıldız Oyuncular: Özay Onay (Yerkesik Ormanspor)-Çağatay Yanık (Doğanköyspor)-İbrahim Şahin (Denizova Gençlikspor)-Ozan Çoban (Gülağzıspor)-Emre Barram (Çatakbağyakaspor)-Türker Türkoğlu (Algıspor)-Tuğrul Bozdağ (Mekespor)-Tunahan Soykan (Yerkesik Akıncılarspor)-Ufuk Sarı (Derinkuyuspor)-Atahan İnal (denizovaspor)

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.