Denizcilere kredi kolaylığı

Marmaris Deniz Ticaret Odası ve bir banka şubesi arasında imzalanan protokol ile denizcilere kredi kolaylığı sağlanacak.Marmaris Deniz Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen imza törenine Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan...

Denizcilere kredi kolaylığı

Marmaris Deniz Ticaret Odası ve bir banka şubesi arasında imzalanan protokol ile denizcilere kredi kolaylığı sağlanacak.

Marmaris Deniz Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen imza törenine Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi ve Yapı Kredi Uzunyalı Şube Müdürü Salih Sargın katıldı.

Bir bankanın Marmaris şubesi ile Marmaris Deniz Ticaret Odası arasında imzalanan protokol ile üyeler banka tarafından sunulan avantajlı kredi fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyeleri en fazla 50 bin TL tutarında 24 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile ödemesi kolay turizm kredisi kullanabilecek.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi yaz sezonuna hazırlanırken teknelerin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen denizcilern bu kredi sayesinde rahatlıkla gerçekleştirebileceğini söyledi. Mengi, Tüm denizcilerin, deniz turizminde yer alanların yararlanabileceği kredinin yine yaz ödemeli olacağını belirtti. Başkan Mengi açıklamasına şöyle devam etti: “Kredi yaz ödemeli olursa üyelerimiz zorlanmadan rahatlıkla ödeyebilirler. Durumu uygun olanlar daha kısa vadede ödemelerini tamamlayabilirler. Özellikle küçük ölçekli işletmeler için sezon öncesi teknelerin bakım onarımını sağlamak, güncel taleplere göre teknelerini yenilemeleri, dekore etmeleri açısından bu kredinin faydası çok olur.

Bankanın Şube Müdürü Salih Sargın, “Bankamız olarak, ülke ekonomimizin itici gücü olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz KOBİ müşterilerimize her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimizi daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protoklü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz. 2012 yılının sonu itibariyle, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 928 şubeye ulaştık. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunmak istiyoruz. Müşterilerimizi iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve tercihlerine uygun ürün ve hizmetler sunmaya olanak sağlayacak finansman olanakları sunuyoruz, özel hizmetler veriyoruz. Ticaret odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunan Yapı Kredi olarak, önümüzdeki dönemde de yeni ürün ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.