Demokrat Parti 67 yaşında

Demokrat Parti (DP) Fethiye İlçe Teşkilatı, DP'nin kuruluşunun 67'inci yıl dönümünü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutluyor.DP Fethiye İlçe Teşkilatı üyeleri, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Demokrat...

Demokrat Parti 67 yaşında

Demokrat Parti (DP) Fethiye İlçe Teşkilatı, DP'nin kuruluşunun 67'inci yıl dönümünü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutluyor.

DP Fethiye İlçe Teşkilatı üyeleri, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Demokrat Parti’nin 67. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen bu törende İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve yönetim Kurulu üyelerin yanı sıra Muğla Eski Milletvekili Mustafa Dedeoğlu, Demokrat parti Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Eroğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, burada yaptığı konuşmasında, “7 Ocak 1946’da kurulan partimiz, Türkiye Cumhuriyetinde ilk defa serbest seçimle iktidarı kazanan partimiz halk arasında Demir Kırat olarak tanınmıştır. Demokrat Parti 7 Ocak 1946 da demokrasi, ezilmiş insanların sesi, ülkenin imarı, inşası, milletimizin refahı, inanç hürriyetinin yeniden sağlanması için yola çıkmış ve Türk Demokrasi tarihine adı altın harflerle yazılan insanların kurduğu partidir. Şehit Başvekilimiz Adnan Menderes ve arkadaşları Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu Demokrat Parti misyonunun amaçlarını gerçekleştirmişlerdir. Millete hak ve hürriyetlerini doyasıya yaşatmış, ülkenin her yanını başlattıkları imar hamlesiyle şantiyeye döndürmüşlerdir. Horlanan, aşağılanan, baskı gören millet DP, AP, DYP, ANAP; Menderes, Demirel, Özal, Çiller iktidarları dönemlerinde vatandaş olma bilinci kazanmıştır.Yaşlı,kimsesiz,özürlü vatandaşlarımız namerde muhtaç edilmemiştir. Yeşil kart ve fakfukfon yardımlarıyla fakirler ayakta kalabilmiştir. Fethiye’nin Dont Ovası’nın sulamasında Eşen Ovasının sulamasında Kız gölünden su getirilmesinde, Ören çayından su getirilmesinde, 200 yataklı Devlet hastanesinin yapılmasında yayla yolunun açılmasında Antalya, Denizli, İstanbul ve bütün Türkiye’ye Fethiye yolunun bağlanmasında Turizm sektörünün açılmasında ve bu sayede vatandaşların kalkınmasında Demokrat Parti vardır. Demokrasi yolunda şehitler vermiş partidir. Köylü bizim iktidarımız döneminde mahsulü para eder yüzü güler olmuştur. Memurlar Öğretmenler bizim zamanımızda sendikalarını kurmuşlardır. Otobanlar internet bilişim sektörü ile ülkemiz bizim iktidarımız döneminde tanışmıştır. Milletin birliğini, dirliğini, bütünlüğünü her zaman önde tutmuş bütün vatandaşlarını birinci sınıf gören bir siyasi hareket olmuştur. Sokaklarda yüzü gülen insanları tekrar görmek için bu ülkenin Demokrat Parti iktidarına ihtiyacı vardır” diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.