Demirören stres attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir golf sahasının açılışına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, burada golf oynayarak stres attı.Bodrum'un Ortakent Yahşi Beldesi Kemer mevkiinde açılışı yapılan...

Demirören stres attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir golf sahasının açılışına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, burada golf oynayarak stres attı.

Bodrum'un Ortakent Yahşi Beldesi Kemer mevkiinde açılışı yapılan Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nün açılışından sonra özel bir turnuva düzenlendi. Turnuvaya Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, eski bakanlardan Fikret Ünlü, Opet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk gibi isimler katıldı. Sabah saatlerinde başlayan turnuva oldukça renkli görüntülere de sahne oldu.

Turnuvaya katılan Yıldırım Demirören neşeli tavırları ile dikkat çekti. Gazeteciler ile kısa bir pazarlık yapan Demirören futbol ile ilgili soru sorulmamak şartı ile kısa bir röportaj verdi. Demirören golfün turizme çok büyük katkı sağladığını belirterek, "Burası harika bir tesis. Fikret Bey'in elinin değdiği belli oluyor. Ama mühim olan Türkiye’nin golfe bakış açısı. Golf bugün turizmde en büyük geliri olan İspanya ve Portekiz’in turizm gelirinin yüzde ellisine sahip. Demek ki bizim golfü çok geliştirmemiz gerekiyor ki, bizim gibi turizmi gelişen ülkede Türkiyemiz'e daha artılar getirsin. İnşallah yeni federasyonun daha çok ilgilenerek golfü de Türkiye'de geliştireceklerine inanıyorum" dedi.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nün açılışı nedeniyle düzenlenen özel turnuvaya katılan 70 golfçü, 3 grup şeklinde oynadı. İlk gün antrenman vuruşları, pazar günü ise özel turnuva yapıldı. 9 çukurlu sahada farklı vuruş yerlerinden iki tur şeklinde düzenlenen turnuvada A grubu erkekler, B grubu erkekler ve A grubu bayanlar kategorisinde oynandı.

Golf Federasyonu üyesi olan Bodrum Golf ve Tenis Tesisleri'nde, bundan sonraki günlerde Golf Federasyonu tarafından değişik turnuvalar düzenleneceği bildirildi. Ayrıca yurt dışı bağlantıları sonunda; Fransa, Almanya, Hollanda ve İngiltere’den golfçülerin de Bodrum’da golf turnuvalarına katılması bekleniyor.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.