Demirelli’den, sendika ziyareti

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu Yatağan Şubesi Müdürü Aysel Demirelli, Maden-İş Şubesine iadeyi ziyaret edip Başkan Osman İlhan ve Mali Sekreter Enver Asar ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.Ziyaret sırasında...

Demirelli’den, sendika ziyareti

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu Yatağan Şubesi Müdürü Aysel Demirelli, Maden-İş Şubesine iadeyi ziyaret edip Başkan Osman İlhan ve Mali Sekreter Enver Asar ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Aysel Demirelli; “Halkımız özellikle Genel sağlık sigortası ile ilgili yeterli bilgi sahibi değil. 18 Yaşını dolduran gençler okumuyor ve ya çalışmıyor ise otomatik olarak sistem kayıt altına alıyor bu kişilerin Mutlaka Gelir Testi yaptırması gerekiyor. Ayrıca Yatağan işçi yoğunluğu olan bir yer olduğu için sendikalarla iş birliği içinde olmamızda fayda var” dedi.

Yatağan’a SGK şubesinin açılmasının çok olumlu olduğunu belirten Maden-İş Yatağan ve Havalisi Şubesi Başkanı Osman İlhan da;  “SGK ile hiç bir zaman sorun yaşamadık. Müdürümüz Aysel hanıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Ziyaret, çalışanlarımız ve Sendikamız adına olumlu, faydalı ve memnun edici oldu. Ayrıca, bu ziyaret esnasında, işçilerin sorunları talepleri işveren ve işçilerin hak ve sorumlulukları ile sosyal güvenlik bilincinin genişletilmesi konularında bilgi alışverişinde bulunulduk.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.