Demirel için mevlid okutuldu

91 yaşında vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye’nin 81 ilinde ailesi tarafından mevlit okutuldu. Muğla’da Menteşe ilçesinde Kurşunlu Camii, Milas’ta Ulu camii ve Bodrum ilçesinde de Kızılhisarlı Mustafa...

Demirel için mevlid okutuldu

91 yaşında vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye’nin 81 ilinde ailesi tarafından mevlit okutuldu. Muğla’da Menteşe ilçesinde Kurşunlu Camii, Milas’ta Ulu camii ve Bodrum ilçesinde de Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camiinde ikindi namazı sonrası mevlit okutuldu.

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Köse, 9. Cumhurbaşkanı’nın ailesi tarafından Türkiye genelinde Cuma günü mevlit okutulması kararı alındığını, partinin kurucusu, eski genel başkan ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel adına organize edilen mevlit için vatandaşlara çağrı yaptıklarını söyledi.

Menteşe Kurşunlu Camii’nde ikindi namazı sonrası okutulan mevlid-i şerife Demokrat Partililer, vatandaşlar ve kadınlar katıldı. Mevlit esnasında Isparta’dan getirilen Gül suyu ile birlikte yine Isparta gülünden yapılmış, küçük paketler halinde üzerinde 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in fotoğrafının bulunduğu lokum cemaate hediye edildi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.