Demir’den hastane ve yol müjdesi

Marmaris’ten sonra seçim çalışmalarına Datça’da devam eden CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Datça’da Belediye, Kaymakamlık ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde Demir’e CHP Datça İlçe Başkanı Önel...

Demir’den hastane ve yol müjdesi

Marmaris’ten sonra seçim çalışmalarına Datça’da devam eden CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Datça’da Belediye, Kaymakamlık ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde Demir’e CHP Datça İlçe Başkanı Önel Akdeniz, Kadın Kolları Başkanı, Belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerinde Datça halkının sorunlarını dinleyen Demir, Datça’da beklenen hastanenin kısa sürede Datça halkının hizmetinde olacağını müjdeledi.

Datça’nın en büyük sıkıntılarından birinin hastane diğerinin de yol olduğunu söyleyen Demir, “bu sorunları çözmek için gerekli çalışmalar yapıldı. Hastane sorunu çözüldü, kısa sürede hizmetinize sunulacaktır. Yol ile ilgili sorun ise büyükşehir belediyemiz tarafından listeye alınmıştı. Ancak yağışlardan dolayı bir türlü başlayamadı. Yağışlar sona erdi. Dolayısıyla yol ama yağışların sona ermesi ile yol önümüzdeki günlerde başlayacak. Bölgenin çocuğu, sizlerden biri olarak siz Datçalı hemşerilerimin sorunlarını çözmek için her zaman elimden geleni yapacağım” dedi.

Datça ziyaretleri sırasında MHP ve HDP seçim bürolarını ziyaret eden Demir, başarılar diledi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.