Demirci’den veda yemeği

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, belediyenin büyükşehir yasası kapsamında kapanacak olmasından dolayı personele veda yemeği verdi.CNS Tesislerinde düzenlenen veda gecesine Yerkesik Belediye çalışanları ve aileleri ile...

Demirci’den veda yemeği

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, belediyenin büyükşehir yasası kapsamında kapanacak olmasından dolayı personele veda yemeği verdi.

CNS Tesislerinde düzenlenen veda gecesine Yerkesik Belediye çalışanları ve aileleri ile meclis üyeleri katıldı.

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci; “Beş yıllık sürede hep beraber görev yaptık.  Bu beş yıllık süreçte hizmetimizle, halka olan bakışımızla Yerkesik’i en iyi şekilde temsil ettiğimiz düşünüyorum. Belediyecilik sadece hizmet değil hizmetin dışında belediyeciliğin sosyal barış hizmeti var. İnsanlarımızı hiçbir zaman ayırmadık. Beldemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı meclis üyelerine ve personelime teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştık, görevimi büyük bir zevk ve layıkıyla yaptım. Her zaman uyum içinde olduk. Önümüzdeki yerel seçimler sonrasında herkes sorumluluk alanında görev yapacak, kamusal değerleri hiçbir zaman unutmayalım, yeni görev yerlerinde tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Demirci’nin konuşmasının ardından personele ve meclis üyelerine günün anısına plaket verildi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.