Demirci’den Milli Hokeyciye destek

Türker ÇermikYerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci bu yıl iki kez Türkiye’nin En İyi Kalecisi ödülünü alan ve Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yapılacak olan 18 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli...

Demirci’den Milli Hokeyciye destek

Türker Çermik

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci bu yıl iki kez Türkiye’nin En İyi Kalecisi ödülünü alan ve Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yapılacak olan 18 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli takım kadrosuna 1. kaleci olarak seçilen Yerkesik Yeni Bağyaka köyünden Meltem Çelik'i makamında kabul etti.

Demirci, milli hokeyciyi başarılarından dolayı tebrik ederek tebrik ederek eşofman hediye etti. Meltem Çelik’e milli takımda ve bundan sonraki spor yaşamında başarılarının devamını dileyen Demirci, başarılı olan sporcuların desteklenmesi ve onurlandırılması gerektiğini söyleyerek; “ Bizde Yerkesiğin Yeni Bağyaka köyünden çıkan böyle bir yeteneğe elimizden gelen her türlü desteği bundan sonrada vereceğiz” dedi.

Milli sporcu Meltem Çelik ise başkan Demirci’ye teşekkür ederek; “Bundan sonra daha da başarılı olmak, A Milli Takım kalecisi olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Antrenörüm Serkan Şen ve Muğla Özel İdare Spor Kulübündeki takım arkadaşlarımla beraber takımımızı süper ligde en iyi şekilde temsil etmek Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABER: Türker Çermik

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.