Demirci, halkın arasında

Göreve geldiğinden itibaren kısa bir süre içinde beldesinde önemli çalışma ve projelerin altına imzasını atan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, halkın arasında olmaktan büyük sevinç duyduğunu söyledi.Mesaisi dışında...

Demirci, halkın arasında

Göreve geldiğinden itibaren kısa bir süre içinde beldesinde önemli çalışma ve projelerin altına imzasını atan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, halkın arasında olmaktan büyük sevinç duyduğunu söyledi.

Mesaisi dışında sık sık belde halkı ve esnafları ile bir araya gelen Yusuf Demirci, halkın ve esnafın sorunları dinlerken bu sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor. Beldenin pazarı olan Cuma günleri özellikle Pazar esnafını sık sık ziyaret ederek onlarla sohbet eden Demirci, zaman zaman da sabahın erken saatlerinde esnafları ziyaret ediyor. Demirci, Cuma günleri Pazar esnafı ile birlikte yemek yemesinin yanında bazen de yine esnaflarla oturarak kahvaltısını burada yapıyor. Esnafla birlikte çay ve simittin oluşan kahvaltı etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Demirci, “ Göreve geldiğimizden bu yana beldemizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Uzun yıllar çözüm bekleyen içme suyu isale hattımızı yeniledik. İlgili kurumlarla koordineli bir şekilde elektrik şebekesinin yer altına alınması çalışmalarını başlattık. Başta ana meydanlar ve caddeler olmak üzere beldemizdeki bütün yolları parke ile kapladık ve bu çalışmamız halen sürüyor. Ben vatandaşlarımızın arasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum çünkü onlardan biriyim ve onların arasından geldim. Zaman zaman düzenlediğimiz halk toplantıları ile çalışmalarımız hakkında onları bilgilendiriyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızla birlikte olmaktan, onlarla birlikte çay içmekten, kahvaltı yapmaktan Pazar esnafımızla birlikte yemek yemekten de mutluluk duyuyorum. “dedi.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.