Demirci aday adaylığını açıkladı

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Ak Parti’den Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.Sınırsızlık meydanında gerçekleşen açıklamaya Muğla Büyükşehir Belediyesi aday adayları, Menteşe...

Demirci aday adaylığını açıkladı

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Ak Parti’den Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Sınırsızlık meydanında gerçekleşen açıklamaya Muğla Büyükşehir Belediyesi aday adayları, Menteşe Belediyesi aday adayları, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Amaçlarının belli bir zümrenin menfaatlerini korumak olmadığını belirten Demirci, belli çevrelere çıkar sağlamak sadece seçim kazanarak başkan olmak değil, ayrım yapmadan tüm halkın refah düzeyini daha da yüksek seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi.

Demirci konuşmasında; “Menteşe bir kültürün adıdır. Menteşe, bir yaşam biçimidir. Menteşe bin yıllık sevdadır. Menteşe, artık yarının adıdır. Ben de Menteşe’nin yarınlarda daha yaşanabilir ve daha kaliteli kent olması adına Ak Parti’den Menteşe Belediye Başkanlığına aday adaylığımı ilan ediyorum. Muhafazakar demokrat çizgimden ödün vermeden, bu kente dair söylenecek sözümüzü gönüllere söylemeye geldik. Menteşe’nin derdiyle dertlenen ve samimiyet taşıyan herkes çözüm ortağımız olacaktır. Biz Muğla’nın kent ruhunu değiştirmeden modern ve konforlu bir kent yaratmak istiyoruz. Gökten yıldızları indirmeye değil, Menteşeyi Ak Belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz. Ak Parti yerel yönetimlerde markadır. Menteşeyi marka yapmaya geliyoruz. Asar dağı şahitliğinde kadim değerimiz Şahidi hazretleri ile bu kenti buluşturmaya geliyoruz. Biz değişimden yanayız. Ezberleri bozacağız. Menteşe’nin bir kırk yıl daha kalitesizliğe tahammülü yok. “Yeni Muğla” vizyonumuzdur. Ufkumuz budur” dedi.

Konuşmanın ardından aday adayları davul zurna eşliğinde zeybek oynadılar.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.