DEMİRBAŞ’TAN MUĞLASPOR CAMİASINA TEK YÜREK ÇAĞRISI…

Geçtiğimiz Salı günü medya grubumuz bünyesindeki Muğla TV’de hazırlayıp sunduğum SPORTESİ Programına geçmiş dönemlerde Muğlaspor yönetiminde değişik görevlerde bulunan Dr. Mehmetali Demirbaş konuk oldu.Dr. Demirbaş’ı...

DEMİRBAŞ’TAN MUĞLASPOR CAMİASINA TEK YÜREK ÇAĞRISI…

Geçtiğimiz Salı günü medya grubumuz bünyesindeki Muğla TV’de hazırlayıp sunduğum SPORTESİ Programına geçmiş dönemlerde Muğlaspor yönetiminde değişik görevlerde bulunan Dr. Mehmetali Demirbaş konuk oldu.

Dr. Demirbaş’ı uzun süredir tanırım ve çok severim. Onun Muğlaspor konusundaki samimi ve içten büyük sevgisini bu camiada bilmeyen yoktur.

Muğlaspor’da görev yaparken gösterdiği azim de bu duygusunu bizlere en iyi şekilde ispatladı.

Mehmetali Hoca programda birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. Bunların en önemlisi sezon sonunda yapılması muhtemel bir kongrede kendisinin başkan adayı olabileceğini söyledi.

Muğlaspor’un küçük yaşlardan bu yana sevdası olduğunu ifade eden Dr. Mehmet Ali Demirbaş, ‘Ben Muğlaspor’da hiç olmazsa bir sezon kulüp başkanlığı yapmak istiyorum. Bu tek başına yapılan bir şey değil. Şartlar uygun olursa, Muğla’daki arkadaşlarım bana yardımcı olabilir ve bu göreve beni layık görürse başkanlığa adayım. Yardımcı olmaları derken, sadece paradan bahsetmiyorum. Şehrin tüm dinamikleri ile tek yürek olmalıyız. Hangi ligde olduğumuzun önemi yok. Planlı bir çalışma ile daha önce bu camianın yaptığı gibi başarıya yine ulaşabiliriz. Düzenli ve doğru işler yapmalıyız. Şartların ve ekibin oluşturulması gerekli’ diyerek duygularını belirtti.

SPORTESİ Programında konuşan Demirbaş, Muğla’da iki farklı taraftar grubunun bulunmasının sıkıntılı olduğunu dile getirerek, taraftarların tek çatı altında toplanabilmesi için her türlü desteği verebileceğini kaydetti.

Mehmetali Demirbaş’ın programda söyledikleri camianın büyük bir bölümü tarafından beğeni ile takip edilirken, umarım tüm gelişmeler büyük sevdamız Muğlaspor’umuz için hayırlar getirir. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.