DEMİRBAŞ:  ‘MUĞLASPOR BAŞKANLIĞINA ADAYIM’

Muğlaspor eski Basın Sözcüsü Dr. Mehmetali Demirbaş şartların oluşması halinde Muğlaspor’a Başkan Adayı olduğunu söyledi. Daha öncede başkan adaylığını düşündüğünü ifade eden Demirbaş, ‘Tüm dinamikleri ile tek...

DEMİRBAŞ:  ‘MUĞLASPOR BAŞKANLIĞINA ADAYIM’

Muğlaspor eski Basın Sözcüsü Dr. Mehmetali Demirbaş şartların oluşması halinde Muğlaspor’a Başkan Adayı olduğunu söyledi. Daha öncede başkan adaylığını düşündüğünü ifade eden Demirbaş, ‘Tüm dinamikleri ile tek yürek olursak başarıya ulaşırız’ dedi.

Sinem Karakaya

Gazeteci Cüneyt Erdan’ın Muğla TV’de hazırlayıp sunduğu Sportesi programına konuk olan Muğlaspor eski Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmetali Demirbaş, eskiden bu yana gönlünde Muğlaspor Başkanlığı yattığını belirterek, kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda kulüp başkanı olmayı düşündüğünü dile getiren Dr. Mehmetali Demirbaş, ‘Ben Muğlaspor’da hiç olmazsa bir sezon kulüp başkanlığı yapmak istiyorum. Bu tek başına yapılan bir şey değil. Şartlar uygun olursa, Muğla’daki arkadaşlarım bana yardımcı olabilir ve bu göreve beni layık görürse başkanlığa adayım. Yardımcı olmaları derken, sadece paradan bahsetmiyorum. Şehrin tüm dinamikleri ile tek yürek olmalıyız. Hangi ligde olduğumuzun önemi yok. Planlı bir çalışma ile daha önce bu camianın yaptığı gibi başarıya yine ulaşabiliriz. Düzenli ve doğru işler yapmalıyız. Şartların ve ekibin oluşturulması gerekli’ diye konuştu.

Muğlaspor’un çocukluğundan bu yana sevdası olduğunu ifade eden Demirbaş, ‘Çocukluğumda her maça giderdim. Biz Muğlaspor aşkı ile büyüdük. Yakın zamanda Muğlaspor yönetim kurulunda değişik görevlerde bulundum. Son yapılan kongrede kulübe sahip çıkan Abdurrahman Uçar ve yönetimi ile kulübe emek veren herkese bir Muğlasporlu olarak teşekkür etmek istiyorum. Çok sevdiğim kulübüme başkan olarak da hizmet vermek istiyorum’ dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.