“Değişim ve Gelişim Hareketleri olarak sandığa gideceğiz”

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerine yaklaşıldıkça adaylarda çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Gelişim Hareketi’nin adayı Safa Altaş, Gelişim Hareketi’nin ofisinde bir basın toplantısı düzenleyerek...

“Değişim ve Gelişim Hareketleri olarak sandığa gideceğiz”

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerine yaklaşıldıkça adaylarda çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Gelişim Hareketi’nin adayı Safa Altaş, Gelişim Hareketi’nin ofisinde bir basın toplantısı düzenleyerek gelişmeleri değerlendirdi. 2 dönem başkanlık yapan isimlerin bir daha aday olamamasının Anayasa Mahkemesi tarafından kaldırılmasını değerlendiren Safa Alta, “ MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, bölgesel bir gazeteye “ Anayasa Mahkemesi’nden olumlu karar çıkacağını umuyorum. Önümüzdeki dönem projelerimiz var. Biz devam etmezsek bu projeler hayata geçmez” demişti. Anayasa Mahkemesi haftasonu Bülent Karakuş’un umduğu kararı verdi. Anayasa Mahkemesi’nin kararına saygılıyız. Bülent Karakuş arkadaşımızın adaylığının önünde engel kalmadı. Bu bizi sevindirdi. Öncelikle seçilme hakkı engelinin kaldırılmış olmasına sevindik. Mahkeme söz konusu maddeyi iptal etmeseydi seçimlere tek başımıza girmiş olacaktık bu da odamız mensubu arkadaşlarımızı seçeneksiz bırakacaktı. Şimdi Bülent Karakuş arkadaşımız Değişim Hareketi olarak biz de Gelişim Hareketi olarak sandık başına gidip demokratik bir yarış yapacağız”dedi.

Karakuş’un “ Biz devam etmezsek projeler hayata geçmez” açıklamasına tepki gösteren Altaş, “ Bunu açık bir tehdit olarak algılıyorum. Hangi projeler var merak ediyoruz. Bizler değişimden Muğla ve Ticaret ve Sanayi Odasının vizyonunun ve misyonunun değişimini, böylelikle muğla’da sanayileşme, ticaret ve ihracat alanında inovasyon yaratılmasını, stratejik planlama yapılarak odamız üyeleri ile birlikte Muğla’nın önüne yeni hedefler konulmasını anlıyoruz. İşte bu yüzden bizler ayrılıkta azap var sözüne inanmamıza rağmen birlikte olmaya devam etmekten azap duymaya başladık ve Değişik Hareketi’nden ayrılarak Gelişim Hareketini başlattık. Mart ayında demokratik bir yarış yşapacağız. Odamızı, odamızın geleceğini kimseye mahkum görmüyoruz. Biz olmazsak kimse yapamaz dedirten bir egomuz yok. Hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz var. Bunları paylayacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.