Değirmenci YEAŞ Müdürü

Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren YEAŞ Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Ali Değirmenci, yeni yılda bu göreve asaleten atandı.İlk olarak 1998 yılında Yeniköy Termik Santrali'nde işe...

Değirmenci YEAŞ Müdürü

Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren YEAŞ Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten Ali Değirmenci, yeni yılda bu göreve asaleten atandı.

İlk olarak 1998 yılında Yeniköy Termik Santrali'nde işe başlayan değirmenci, 2004 yılından bu yana Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü Teknik Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Değirmenci, İşletme Müdürü Harun Sarı'nın Yeniköy Termik Santrali'ne tayini çıkmasından sonra da 2012 Temmuz ayından bu yana Yeniköy-Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(YEAŞ) Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü görevini vekâleten yürütüyordu. Ali Değirmenci, yeni yıl ile birlikte Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'ne asaleten atandı.

YEAŞ Yatağan Termik Santrali'nin yeni İşletme Müdürü Ali Değirmenci; “Bana verilen bu ulvi görevi çevreye duyarlı bir şekilde en iyi yerine getirmek için çalışacağım. Hem elektrik üreteceğiz hem de çevreye duyarlı olacağız” dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.