Davullu zurnalı araç tanıtımı

Dalaman Belediyesi, ilçe halkını daha iyi ve hızlı hizmet götürebilmek amacıyla 1 milyon 410 bin TL’ye aldığı yeni araçları törenle tanıttı.Alınan araçlar için Belediye Hizmet Binası önünde tanıtım programı düzenlendi....

Davullu zurnalı araç tanıtımı

Dalaman Belediyesi, ilçe halkını daha iyi ve hızlı hizmet götürebilmek amacıyla 1 milyon 410 bin TL’ye aldığı yeni araçları törenle tanıttı.

Alınan araçlar için Belediye Hizmet Binası önünde tanıtım programı düzenlendi. Dalaman Belediyesi Meclis'i tarafından yeni araçlar alınması için daha önce karar alınmıştı.Alınan bu karardan sonra Belediyesi araç parkına 1 adet Ford Cargo Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu, 2 adet Ford Cargo 2532.0 6x2 Yataklı Damperli Kamyon,1 adet Yeni Transit 350m.Çift Kabin Kamyonet,1 adet Ford Tourneo Cavrier Titanium 95 PS.,1 adet Volvo G 940 Motor Greyder,1 adet HMK 102S Alpha A5 4x4x4 kazıcı yükleyici,1 adet Mercedes Benz Sprinter midibüs kattı. Alınan araçlar için toplam 1.410.218.51TL ödendiği bildirildi. Devlet Malzeme Ofisi'nden alınan araçlardan Ford Cargo Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu, Volvo G 940 Motor Greyder, HMK 102S Alpha A5 4x4x4 kazıcı yükleyici Yatırım Teşvik kapsamında alındığı için KDV ödemesi yapılmadığı öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nda oy birliği ile İlçe Halkına daha iyi hizmet edebilmek için bu araçların alınmasına karar verilmişti. Devlet Malzeme Ofisi'nden aldığımız araçlarımız teslim edildi. Yeni araçlarımızla yaz kış demeden, gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat Dalaman Halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. Amacımız daha güzel bir Dalaman yaratmaktır. Her şey Dalaman için sloganıyla çıktığımız bu yolda hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Bu araçların belediyemize kazandırılmasında katkısı olan herkese tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.