DATÇALILAR’ A UYARI!

Datça Belediyesi, yapılacak olan elektrik kesintisi hakkında uyardı.ELEKTRİK KESİNTİSİ – ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYDEM değil)"Datça’ da 19 Ekim 2020 Pazartesi Günü Yazı, Yaka, Cumalı, Mesudiye, Sındı ve Reşadiye Mahalleleri...

DATÇALILAR’ A UYARI!

Datça Belediyesi, yapılacak olan elektrik kesintisi hakkında uyardı.

ELEKTRİK KESİNTİSİ – ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYDEM değil)

"Datça’ da 19 Ekim 2020 Pazartesi Günü Yazı, Yaka, Cumalı, Mesudiye, Sındı ve Reşadiye Mahalleleri ve bağlı sokaklara 10:00-11:00 ve 17:00 -18:00 saatleri arasında Datça RES tarafından iki direk arası tek devre iletken çekimi çalışması sebebiyle elektrik verilemeyecektir.

Yapılacak olan çalışmaların bildirimli elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde; kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra (İlan edilen kesinti bitiş saatinden önce) elektrik enerjisi verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin, kesinti esnasında, güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, faydalı olacaktır.

Elektrik enerjisi kesintisi hakkında bilgi almak ve/veya bu konuda oluşabilecek sorunların iletilebilmesi için vatandaşlarımız, 186 numaralı telefondan ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’ nin (AYDEM - 0 850 800 01 86 numaralı telefonu değil) çözüm merkezi hattını arayabilir.

Konu ile ilgili olarak AYDEM – GEDİZ Perakende Yetkilisi Baran Önekli, yanlış anlama ve aktarmaların yaşandığı AYDEM ile ADM Şirketleri’nin görev alanları ile ilgili bir yazı gönderip, kamuyu bilgilendirmek istedi.

Haberde belirtilen konu (planlı elektrik kesintisi), bölgenizde görevli dağıtım şirketinin (ADM Elektrik Dağıtım AŞ - https://www.admelektrik.com.tr/tr/ ) sorumluluk alanındadır. Dağıtım Şirketinin görevi, elektrik enerjisi dağıtımı ile ilgili altyapı yatırımlarını yapmak ve sayaç okuma, arıza, onarım ve bakım gibi diğer elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini yürütmekte olan şirkettir.

Ben Aydem Perakende Elektrik Satış AŞ'de görev alıyorum. Perakende Satış Şirketi ise (Aydem Perakende - https://www.aydemperakende.com.tr/ ) elektrik enerjisinin satışı, faturalandırılması ve tahsilatı hizmetini veren şirkettir.

İki şirket farklı tüzel kişilikte olup, birbirlerinin sorumluluk alanına müdahale edememektedir. Bu nedenle sahayla ilgili gerekli tedbirlerin alınması ve çalışmaların yapılmasına yönelik başvurunuzu dağıtım şirketine iletilmesi gerekmektedir.

Ben her zaman Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ'nin yetki ve sorumluluğunda olan tüm konular için memnuniyetle yardımcı olabilirim.

Haberde Aydem değil ADM Elektrik Dağıtım yazılması gerekiyor.

Elektrik dağıtım ve perakende şirketlerinin faaliyetlerine göre, hizmet verdikleri çağrı merkezi numaraları birbirinden farklıdır. Abonelik işlemleri, faturalama, fatura tahsilatı, fatura itirazı, güvence bedeli iadesi, bilgi güncelleme konularında Aydem Perakende'ye 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Elektrik enerjisi dağıtımı ile ilgili altyapı yatırımlarını yapmak, sayaç okuma, elektrik arızası, kesinti, onarım bakım, sokak aydınlatması, yeni inşa edilen tesise bağlantı, kaçak ve usulsüz kullanım konularında ise Aydın, Denizli ve Muğla illerinde görevli, dağıtım hizmeti faaliyetlerini yürüten şirket ADM Elektrik Dağıtım AŞ 'dir. Bu konularda desteğe ihtiyacınızın olması durumunda ise, dağıtım şirketinin çağrı merkezine 186 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.