Datçalı sporcu 2 madalya kazandı

 Datça Belediye Spor Taekwondo Salonu bünyesinden yetişen ve Dünya Şampiyonu Ali Bahçetepe’nin öğrencisi olan Taekwondocu Bengü Alkan, Amasya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 2 gümüş birden aldı. Poomse dalında...

Datçalı sporcu 2 madalya kazandı

 Datça Belediye Spor Taekwondo Salonu bünyesinden yetişen ve Dünya Şampiyonu Ali Bahçetepe’nin öğrencisi olan Taekwondocu Bengü Alkan, Amasya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 2 gümüş birden aldı. Poomse dalında 2’li ve 3’lü takımlarda yarışan Alkan, hızla tırmandığı başarı basamaklarına bir yenisini daha ekledi. Bayanlar (14-29 yaş) üçlü takım ve ikili takım (14-29) kategorilerinde 2 gümüş alan genç sporcu, gelecek yarışmalarda şampiyonluğu hedefliyor.

Şu anda Hacettepe Üniversitesi Biyoloji bölümünde okuyan genç sporcu, çalışmalarını antrenörleri Ahmet Şanal (Milli sporcu - Türkiye Şampiyonu) ve Cihat Kutluca (Dünya Şampiyonu - Milli antrenör) ile Ankara 19 Mayıs İsmet Iraz Spor Salonu’nda sürdürüyor. 3 senedir Poomse dalında müsabık olan sporcu, siyah kuşak 2.ci DAN sahibi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.