Datça’da voleybol heyecanı

Datça Kent Konseyi’nin düzenlediği ‘Geleneksel Kent Konseyi Voleybol Turnuvası’ başladı. Amacı insanların özellikle kış aylarında spor yapmalarını sağlamak ve voleybolu sevdirmek olan Kent Konseyi Voleybol Turnuvası...

Datça’da voleybol heyecanı

Datça Kent Konseyi’nin düzenlediği ‘Geleneksel Kent Konseyi Voleybol Turnuvası’ başladı. Amacı insanların özellikle kış aylarında spor yapmalarını sağlamak ve voleybolu sevdirmek olan Kent Konseyi Voleybol Turnuvası Datça’da geleneksel hale geldi.

Bu yıl 6. yapılan Geleneksel Kent Konseyi Voleybol Turnuvası’nda ilk maçının açılış vuruşunu Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy yaptı. Turnuvanın ilk maçında Datça Bilgisayar Hizmetleri Takımı (DAT-BİL) ile Nike Filo Komutanlığı Voleybol Takımları karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan iki takım da maçı almak için sahaya çıktı. Havanın soğuk olması ve Datça Belediye Başkanlığı Voleybol Takımı’nın antrenmanları bahane ederek salonun geç saatte tahsis etmesi sonucu maç geç başladı. Bu yüzden maç izlemeye gelen seyirciler erkenden salonu terk etmesi nedeniyle salonda sadece oyuncular kaldı. Bu durum hem seyircilerin hem de sporcuların tepkisine neden oldu. Voleybol turnuvası bu atmosferde başladı ve ilk seti Nike Filo 25-23, ikinci seti Datça Bilgisayar Hizmetleri 25-23 ve üçüncü seti de yine Datça Bilgisayar Hizmetleri 25-19 aldı. Dördüncü seti Nike Filo 25-21 kazanınca, durum 2-2 oldu. Time break setinde Nike Filo 18-16 alarak turnuvanın ilk maçını 3-2 aldı.

Turnuvanın ikinci maçını ise Datça Jandarma Komutanlığı, Ata İnşaatı 3-1 alarak tamamladı. Geleneksel Kent Konseyi Voleybol Turnuvasına hiçbir üst düzey yetkilinin katılmaması seyirciler ve turnuvaya katılan sporcular tarafından tepkiyle karşılandı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.