Datça’da resim şenliği

Datça’da her yıl düzenlenen Okul Takımları Resim Şenliği, güneşli bir havada başladı ancak şiddetli yağmurla bitti. Her yıl düzenlenen okul takımları Datça resim şenliği bu yıl 12. defa “İçimizdeki Doğa” temasıyla...

Datça’da resim şenliği

Datça’da her yıl düzenlenen Okul Takımları Resim Şenliği, güneşli bir havada başladı ancak şiddetli yağmurla bitti. Her yıl düzenlenen okul takımları Datça resim şenliği bu yıl 12. defa “İçimizdeki Doğa” temasıyla yapıldı. Sabah saat 9.30 da güneşli bir havada başlayan Datça okul takımları resim şenliğine bu yıl İzmir den iki okul ile Muğla,Fethiye, köyceğiz,yatağan ve ula ilçelerinden 15 okul 100 konaklamalı 100 günübirlik olmak üzere 550 öğrenci katılarak resim konusundaki yeteneklerini sergiledi.

Sabah saat 9.30 başladıkları resimlerini ilçenin ana caddesinde bir kilometrelik bir zincir oluşturmayı amaçlayan öğrenciler aniden bastıran yağmur nedeniyle caddede yapılması gereken resim zinciri yapılamadı yağmur nedeniyle resim sergisi Kazım Yılmaz ilköğretim okulunun sınıflarında ve koridorlarında yapıldı.

Resim şenliğine İzmir ve Muğla ilçelerinden gelen öğrenci ve velilerin yanısıra Datça belediye başkanı Şener Tokcan İlçe milli eğitim müdürü Nuray Kabaş okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılarak öğrencilerin yaptıkları resimleri inceledi.

Resim şenliğine katılan okullara İlçe milli eğitim müdürü Nuray Kabaş tarafından birer katılım belgesi verildi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.