Datça’da mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu’nda 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet heyecanı yaşandı. Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın da katıldığı mezuniyet töreninde, muhasebe,...

Datça’da mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu’nda 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet heyecanı yaşandı. Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın da katıldığı mezuniyet töreninde, muhasebe, turizm ve aşçılık olmak üzere toplamda üç bölümden 55 öğrenci mezuniyet belgesine kavuştu.

Datça Kazım Yılmaz MYO 2013-2014 eğitim Öğretim yılı mezunları verdi. Muhasebe ve Vergi uygulamaları, Aşçılık ve Turizm ve Otelcilik olmak üzere toplamda 55 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet törenine Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mansur Harmandar, Datça Kaymakamı Hamdi Üncü Belediye Başkanı Şener Tokcan Emniyet Müdürü Mustafa Memiş İlçe milli eğitim Müdürü Fatma Bahadır Datça cumhuriyet baş savcısı Ramazan Yılmaz ve okula adını veren okul dede Kazım Yılmaz katıldı.

Törende konuşan Rektör Harmandar, insan kaynağı yetiştirmeyi hedef aldıklarını belirtti. Muğla’nın bir turizm kendi olduğunu sözlerine ekleyen Harmandar, “Üniversitemizde 3500 civarında turizm öğrencisi var. Üniversitemizde eğitimi ve öğretimi çeşitlendirme konusunda adımlar attık. Uzaktan eğitimi başlattık uluslararasılaşma konusunda 42 yabancı ülkeden 450 uluslar arası öğrenci aldık bu öğrencilerimiz sağlık alanında mühendislik alanında ve meslek yüksek okulların turizm ile ilgili eğitim öğretim görmektedir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi geriye dönüp bakıldığında güzel bir ilerleme kayıt etmiş, yöremize ve ülkemize yararlı olan güçlü bir üniversite haline gelmiştir.Bizi bugünlere getiren bütün öğretim üyelerimize, öğretim elemanlarımıza ve idari personelimize özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Mezuniyet töreninde söz alan okul müdürü Doç Dr. Ayrancı ise, “Başarılı ve mutlu bir yaşam için; Atatürk’ümüzün işaret ettiği yolda, ülkesini seven her zaman onu yükseltmek için çabalayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendi emeğinden başka hiçbir şeye bel bağlamayan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kimliğinizi de gururla taşıyan bireyler olmanız ümidiyle güzel ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan sizleri, sevgiyle hayata uğurluyoruz” diye konuştu.

Mezuniyet töreni belgelerinin takdimi, kep atma ve ikramla son buldu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.