Datça'da ayın polisine ödül

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü, ayın en başarılı polisini ödüllendirdi. Başarılı çalışmalarından dolayı ayın başarılı polisi seçilen Özlem Ayerdem’e ödülünü Datça Kaymakamı Üncü verdi.Datça İlçe Emniyet...

Datça'da ayın polisine ödül

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü, ayın en başarılı polisini ödüllendirdi. Başarılı çalışmalarından dolayı ayın başarılı polisi seçilen Özlem Ayerdem’e ödülünü Datça Kaymakamı Üncü verdi.

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başarılı çalışmaları dolayısıyla ayın polisi seçilen Özlem Ayerdem ödüllendirildi. Ayın polisi seçilen Özlem Ayerdem için düzenlenen ödül törenine Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Memiş ve emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Ödül töreninde konuşan Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, “Datça İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli polis memuru Özlem Ayerdem'e görevinde gösterdiği üstün başarı, sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde, sağladığı katkı nedeni ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun122. maddesine istinaden kendisine bu ödül verilmiştir. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Datça İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Memiş de, “Polislerimiz her zaman halkımızın yanında onların güvenliği ve emniyeti için gece gündüz görevinin başındadır. Bundan sonrada halkın güvenliği için 24 saat görevinin başında olacaktır. Bu görevi yerine getirirken tarafsızlığından ve güvenilirliğinden taviz vermeyecektir. Kendisine başarı belgesi verilen bu polis memuru arkadaşımız da bu görevi başarıyla yerine getirerek bu belgeyi almayı hak etmiştir. Bundan sonra da her ay bir polis arkadaşımız yaptığı hizmetler değerlendirilerek bu gibi ödüllerle başarısı tasdiklenecektir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ayın polisi seçilen Özlem Ayerdem’e ödülü İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.