Datça’ ya Yepyeni Bir Aday

Datça’da 19 Eylül Günü yapılacak AK Parti İlçe Kongresi’ nde, yine iki aday yarışacak. AK Parti Datça Delegeleri’ nden edinilen bilgiye göre kongre için yeni bir adayın ismi gündeme geldi ve çalışmalara başlandı.Tülay...

Datça’ ya Yepyeni Bir Aday

Datça’da 19 Eylül Günü yapılacak AK Parti İlçe Kongresi’ nde, yine iki aday yarışacak. AK Parti Datça Delegeleri’ nden edinilen bilgiye göre kongre için yeni bir adayın ismi gündeme geldi ve çalışmalara başlandı.

Tülay SÜKÜN

AK Parti Datça İlçe Kongresi’ ne ikinci bir aday olarak çıkmayı düşünen Yavuz Erkan Özhan’ ın, 10 Eylül Perşembe Günü, “Sahtecilik Suçu İddiası” başlığı ile Muğla Haber Gazetesi’ nde yayınlanan haberi nedeniyle AK Parti Muğla İl Yönetimi tarafından disipline verildiği bildirildi.

AK Parti Datça Kongre Delegeleri’ nden edinilen bilgiye göre, İl Yönetimi’ nin aldığı bu disipline sevk kararı, İlçe Başkan Adayı olmak isteyen Erkan Özhan’ ın önünü kesti ve adaylık şansını kaybetmesine yol açtı.

Disipline sevk edildiğini öğrenen Yavuz Erhan Özhan ise bunun başına gelebileceğini bildiğini söylemiş ve “Burada önemli olan benim ‘İlçe Başkanı’ olmam değil! Ben sadece partimizin geleceğini düşündüğüm için partimizin yanlış kişilerden arındırılması gerektiğine inanıyorum ve bunu savunuyorum.” demişti.

Datça Kongre Delegeleri, adaylığının önü kesilen Özhan’ ın yerine yeni bir aday isminde anlaştı ve “İnşallah, Datça İlçe Kongresi’ nde de Bodrum Kongresi’ nde yaşanan kavga ve gürültü gelişmelerinin bir benzeri yaşanmaz!” diye de bir görüş belirtti. (Tülay SÜKÜN)

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.