Datça Standında Türkan Şoray izdihamı

EMITT’te yer alan Datça standını ziyaret eden sinemanın sultanı Türkan Şoray, izdihama neden oldu. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarına (EMITT) Türkiye ve dünyanın her yerinden katılan kamu...

Datça Standında Türkan Şoray izdihamı

EMITT’te yer alan Datça standını ziyaret eden sinemanın sultanı Türkan Şoray, izdihama neden oldu. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarına (EMITT) Türkiye ve dünyanın her yerinden katılan kamu ve özel sektör kuruluşları ülkelerinin ve yaşadığı il, ilçe, ve beldelerinin özelliklerini taşıyan el sanatlarını yöresel kıyafetlerini turizm işletmelerini tanıtarak kendi ülkelerine turist çekmek ve yatırım kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Datça standı bu yıl fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu. Datça Belediyesi, bu yıl fuara komşu Yunan adası Sömbeki Adası ile birlikte katılıyor.

Fuara katılan Datça Belediyesi Şener Tokcan ve Sömbeki Adası Belediye Başkanı Lefteris Papadukolukas ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, turistleri Datça ve Sömbeki’ye davet ediyor. Ayrıca iki belediyenin görevlileri gece gündüz gelen ziyaretçilerle ilgilenerek Datça ve Sömbeki hakkında bilgiler veriyor.

Datça ve Sömbeki standının önemli konuklarından biri de sinemanın sultanı Türkan Şoray oldu. Datça standında tanıtım çalışmaları hakkında bilgi alan Türkan Şoray’a Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan tarafından fahri hemşerilik teklifi yapıldı. Şoray; yapılan teklif karşısında çok duygulandı ve bu teklifi memnuniyetle kabul ettiğini belirterek Başkan Şener Tokcan a’teşekkür etti.

Fahri hemşerilik beratının Türkan Şoray’ın doğum günü olan 28 Haziran’da Datça’da düzenlenecek bir törenle verilmesi kararlaştırıldı. Doğum gününde kendisi için bir tören düzenlenecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Şoray, 28 Haziran’da Datça’da olacağını belirtti.

Türkan Şoray’ın Datça standına geldiğini duyan hayranları standa akın etti. Hayranları Şoray’ı görebilmek ve resim çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.