Datça seçimlere hazır

Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin ilçe temsilcileriyle ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı düzenledi.Datça’da seçim öncesi hazırlıklar gözden geçirildi....

Datça seçimlere hazır

Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin ilçe temsilcileriyle ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı düzenledi.

Datça’da seçim öncesi hazırlıklar gözden geçirildi. Kaymakam Üncü başkanlığında kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Memiş ve Jandarma Komutanı üsteğmen Turan Coşkun, Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Sedat Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen Gürsel Uçar, Demokrat Parti ilçe başkan yardımcısı Alim Koçar, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Mülayim Topaloğlu, İşçi Partisi’ni temsilen Neşe Geçim ve Ahmet Şengeç, Halkların Demokratik Partisi ilçe başkanı Süleyman Sözkesen ve Barış ve Demokrasi Partisi ilçe başkanı Ayhan Dinç katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Memiş’in sunumunu yaptığı toplantıda siyasilere seçim propaganda yasakları ve ilçenin seçim sürecinde partilerin uyması gereken kurallar anlatıldı.

Kaymakam Üncü, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Datça’da 1 Ocakta başlayan bu süreçte şimdiye kadar bir olumsuzluk yaşanmadı. Geçmiş dönemlerde de herhangi bir huzursuzluk yaşanmadı. Datça zaten hoşgörü şehri. Biz bu seçimleri demokrasi şöleni olarak değerlendiriyoruz. Bu noktada kaymakamlık bünyesinde seçim irtibat büroları kurduk. Emniyet ve jandarma tarafından da seçim iletişim ve koordinasyon merkezleri oluşturuldu. Biz kendi açımızdan tedbirleri alıyoruz. Ancak, bu süreci huzurlu bir şekilde tamamlayabilmemiz için Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen seçim kurallarına da uyulmasını istiyoruz. Tüm siyasi parti temsilcilerimiz ile de bu süreçte irtibat halinde olmayı hedefliyoruz. Toplantımızın amacı da bu. Tüm siyasi partilerimize ve bağımsız adaylarımıza başarılar diliyorum. Projeleriyle, hedefledikleriyle ilçemizi ülkemizi daha ileri noktalara taşıma hedefine ulaşırlar diye temenni ediyorum. Bu noktada bizler de sizlerin her zaman yanınızdayız. İnşallah Datça’mız için ülkemiz için en iyisi olur” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.