Datça plaj voleybolu ile şenlendi

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Datça Kent Konseyi tarafından organize edilen Datça Plaj Voleybol Turnuvası Datça Kumluk Plajında gerçekleştirildi. Turnuva renkli görüntülere sahne olurken, yerli yabancı...

Datça plaj voleybolu ile şenlendi

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Datça Kent Konseyi tarafından organize edilen Datça Plaj Voleybol Turnuvası Datça Kumluk Plajında gerçekleştirildi. Turnuva renkli görüntülere sahne olurken, yerli yabancı turistler karşılaşmaları büyük ilgi ile izlediler.

2 gün süren çekişmeli mücadelelerin sonunda erkeklerde Muğla Merkezden Serkan ve Setan İnce kardeşler, Şampiyonluk Kupasını kaldıran taraf olurken, bayanlarda Milas’tan Aycan ve Nazlıcan ikilisi turnuvanın gülen tarafı oldular.

Dereceye girenlerin ödüllerini Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayşe İnceoğlu ve Datça Kent Konseyi Başkanı birlikte verdiler. Turnuvanın organizatörü Ali İnan, “2 gün süren etkinlikle hem voleybolu sevdirmek, hem Datça’ya renk katmak hem de voleybolcularımızı yaz döneminde biraz keyifli bir etkinlikle buluşturmak istedik. Başta Datça Belediye Başkanımız olmak üzere tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.