Datça MYO, madalyalara ambargo koydu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, başarılarına devam ediyor.2014-2015 eğitim öğretim sezonunda katıldığı her yarışmadan muhteşem derecelerle dönen Datça Kazım Yılmaz MYO, aşçılık...

Datça MYO, madalyalara ambargo koydu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, başarılarına devam ediyor.

2014-2015 eğitim öğretim sezonunda katıldığı her yarışmadan muhteşem derecelerle dönen Datça Kazım Yılmaz MYO, aşçılık alanında adeta tüm önemli ödülleri toplayarak büyük bir başarıya daha imza attı. Son olarak, 21-22-23 Mayıs 2015 tarihinde Ankara Altın park Expo alanında düzenlenen 1. Ankara Aşçılar Yarışmasına 10 kişilik bir ekiple öğretim görevlisi Yusuf Yiğit’in yönetiminde katılan Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu söz konusu yarışmada 4 gümüş, 1 bronz madalya, 1 de Türkiye 2.liği kupası ile büyük bir başarıya daha imzasını attı.

Kıyasıya rekabetin oluştuğu ve 11 farklı üniversitenin aşçılık ekibi içerisinden sadece 3 ekibe ödül verildiği yarışmada Datça Kazım Yılmaz MYO katıldıkları diğer 4 yarışmada olduğu gibi bu yarışmadan da muhteşem bir başarı ile döndü. Bu yarışmada elde ettikleri kupa ve madalyalarla toplam 3 ay gibi kısa bir sürede ödül sayısını 4 derece kupası, 32 madalya gibi inanılmaz bir sayıya ulaştıran okul, ekip halinde de Türkiye 2 si olmanın gururunu yaşadı. Öğrenciler, yarışma sonrası kupalarını, Ankara Ticaret Odası kongre merkezinde yapılan gala gecesinde, tüm üniversitelilerin tebrikleri ile beraber, Ankara Aşçılar Derneği Başkanı Serkan Dursun’un elinden aldı.

Yarışma sonrası başarı kazanan ekip Datça Kazım Yılmaz MYO Müdürü, Doç. Dr Yaşar Ayrancı’yı ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdi. Ayrancı, yaptığı açıklamada girdikleri tüm yarışmalardan başarılı dereceler ve madalyalarla dönen öğrencileri ve öğretim elemanlarını kutladığını, bu kazanılan 2 lik kupası ile Datça Kazım Yılmaz MYO’nun Aşçılık programındaki Türkiye başarırsının bir kez daha teyit edildiğini söyledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.