Datça Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, 2012-2013 mezunlarını coşkuyla uğurladı. Hayırsever işadamı Kazım Yılmaz tarafından yaptırılarak 2006-2007 öğretim yılında eğitime başlanan...

Datça Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, 2012-2013 mezunlarını coşkuyla uğurladı. Hayırsever işadamı Kazım Yılmaz tarafından yaptırılarak 2006-2007 öğretim yılında eğitime başlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksek Okulu’nda mezunlar için tören düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Mezunlar adına konuşan Turizm Bölümü ve okul birincisi Canan Yurdan, “Bölüm birincisi olduğumu biliyordum ama okul birincisi olduğumu bilmiyordum. İki gün önce öğrendim bundan büyük gurur duydum. Birinci olmak gibi bir hedefim yoktu. Yani ‘Şu arkadaş beni geçmemeli ya da geçtiği zaman ben onu geçmeliyim’ diye hırslara bürünmedim. Sadece kendime hedef koydum, sadece kendimle yarıştım. Hedefimi yüksek tutarak bu başarıyı yakaladım” dedi.

Datça Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Ayrancı da, “Yüksek okulumuz bugüne kadar aşçılık, turizm ve otel işletmeciliği ile muhasebe ve vergi uygulamaları programlarında mezun vermiştir. Bu yıl bu programlara meyve ve sebze işleme teknolojisi programı öğrencilerimizde dahil olmuştur. Altı mezuniyet döneminde bu yıl mezun olan 40 öğrencimizle birlikte toplam 280 öğrencimizi başta turizm olmak üzere çeşitli sektörlerin hizmetine kazandırmış olmaktan gurur duyuyoruz. Hepsine iş hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Törende dönem ve okul birincilerine diplomaları İlçe kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkanı Şener Tokcan ve davetliler tarafından verildi. Mezuniyet töreninde kepleri havaya atarak büyük bir sevinç yaşayan mezunlar, mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.