Datça Kısa Film Festivali’ne ev sahibi

Datça’da gerçekleştirilen Uluslararası Kısa Film Festivali, Türk Alman gençlerinin buluşmasına sahne olacak.Uluslararası Kısa Film Festivali Datça Get your own Picture - Türk Alman Gençlik Buluşması ve Film Atölyesi Uluslararası...

Datça Kısa Film Festivali’ne ev sahibi

Datça’da gerçekleştirilen Uluslararası Kısa Film Festivali, Türk Alman gençlerinin buluşmasına sahne olacak.

Uluslararası Kısa Film Festivali Datça Get your own Picture - Türk Alman Gençlik Buluşması ve Film Atölyesi Uluslararası Kısa Film Festivali ve festival çerçevesinde gençlik değişimi 28 ülkeden online olarak isffdatca internet sayfasına yüklenen kısa filmler ile oluşturulan festival programı Palamut Bükü, Eski Datca, Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve Amfi Tiyatro’da gösterime girecek. Festival çerçevesinde film gösterimlerinin yani sıra es zamanlı olarak yürütülen çok çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler, atölyeler gerçekleştirilecektir. Festivale katılmak isteyen Datca’lılar hep birlikte üretmek, sergilemek ve bunun sevincini hep birlikte yasamak olanağı bulacak.

"Uluslararası Kısa Film Festivali Datca" nitelikli filmler göstererek izleyicilerin tüm sanatları içinde barındıran sinema sanatına ilgi duymalarını, var olan ilgiyi canlı tutmayı, yeni film fikirlerinin dogması için bir platform olmayı hedefliyor.

Datça’da kısa film festivalinde gerçekleşecek olan sinema atölyesi “Kafandakini Çek!” sinema atölyesine değişik ülkelerden gelerek katılacak gençler birbirlerini tanıyacak; aradaki farklılıkların, birlikte barış içinde yaşamaya engel olmadığını 14 gün boyunca birlikte yaşayarak görecekler.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.