Datça CHP, Tokcan’la devam

Datça CHP, mevcut Belediye Başkanı Şener Tokcan ile yola devam kararı aldı.CHP’de aylardır devam eden Datça Belediye Başkan adaylık süreci dün alınan kararla nihayet sona erdi. Sekiz aday adayının bulunduğu Datça CHP de aylardır...

Datça CHP, Tokcan’la devam

Datça CHP, mevcut Belediye Başkanı Şener Tokcan ile yola devam kararı aldı.

CHP’de aylardır devam eden Datça Belediye Başkan adaylık süreci dün alınan kararla nihayet sona erdi. Sekiz aday adayının bulunduğu Datça CHP de aylardır süren ve bir türlü sonuçlanmayan adaylık süreci nihayet dün yapılan parti meclisi ve MYK de alınan mevcut başkan devam etsin kararı sonucu adaylık süreci tamamlanmış oldu.

Başkan Şener Tokcan, “Ben daha önce aday olmayacağımı açıklamış ailemle sakin bir hayat yaşamaya karar vermiştim. Ancak genel merkez yöneticilerinin arayıp göreve devam etmem için yani yediden aday gösterildiğim ve bunun için PM ve MYK da anlaşma sağlandığının bana bildirilmesiyle artık yapacak başka bir şey kalmadığı için görevi kabul ettim. Umarım bana bu görevi layık görenleri utandırmam” dedi.

Mevcut Başkan Şener Tokcan’ın genel merkezce aday gösterilince diğer aday adaylarının taraftarları ve parti üyeleri arasında istifaların yaşanacağı iddia edildi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.