Datça Belediyesi Futbol Turnuvası düzenledi

Datça Belediyesi ve Datça Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen voleybol turnuvasından sonra şimdi de futbol turnuvası düzenliyor. Datça Belediyesi gençleri kötü alışkanlıklardan korumak onları spor yapmaya yönlendirmek...

Datça Belediyesi Futbol Turnuvası düzenledi

Datça Belediyesi ve Datça Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen voleybol turnuvasından sonra şimdi de futbol turnuvası düzenliyor. Datça Belediyesi gençleri kötü alışkanlıklardan korumak onları spor yapmaya yönlendirmek amacıyla düzenlediği Datça Kent Konseyi voleybol turnuvası devam ederken şimdi de Atatürk ün Samsuna çıktığı 19 Mayıs tarihini final günü olarak belirledi. Futbol finali 19 Mayıs günü yapılacak ve şampiyon o gün belli olacak. Haydi futbolseverler Atatürk Kupası’na sloganıyla başlayacak futbol maçları 19 Mayıs tarihinde sona erecek.

19 Mayıs Atatürk Kupası Futbol Turnuvası adı altında düzenlenen karşılaşmalara oldukça iddialı takımlar katılıyor. Reşadiye, Hızır Şah, İskele, Kızlan, Yazı, Palamutbükü, Emniyet, Mesudiye gibi köklü takımların yanı sıra Diana, Fildişi, Kalyon Spor Esnaf gibi yeni ama iddialı ekipler de Atatürk anısına düzenlenen bu turnuvada top koşturmaya hazırlanıyor. Hakemlerin tümünün Muğla’dan gelerek görev yapacağı karşılaşmalarda, her takım en fazla üç Datça Spor oyuncusunu sahaya çıkarabilecek. İskele çim sahasında oynanacak turnuvanın yarıfinal ve final maçları ise Reşadiye çim sahasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili kısaca bilgi veren Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan; Atatürk anısına düzenledikleri bu turnuvada sportif centilmenliğin ön planda olacağına inandığını belirterek, 10 haftalık turnuva süresince futbol keyfinin en güzel şekilde yaşanacağını vurguladı.

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.