Dalyan Halk Gecesi yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde düzenlenen 2. Halk Gecesi, renkli görüntülere sahne oldu.Gecede İstanbul Arabesyue Project, söylediği kendilerine has şarkılarıyla Dalyanlıları coşturdu. Düzenlenen ikinci...

Dalyan Halk Gecesi yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde düzenlenen 2. Halk Gecesi, renkli görüntülere sahne oldu.Gecede İstanbul Arabesyue Project, söylediği kendilerine has şarkılarıyla Dalyanlıları coşturdu. Düzenlenen ikinci Halk Gecesi’ne Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Eşi Gülşen Yılmaz, CHP Eski Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı ve siyasi parti başkanları ve çok sayıda yerli ve yabancı halk yer aldı.

Gecede ilk sahne alan Dalyan Turizm Otelcilik ve Meslik Lisesi’nin Kaunos Halk ekibiyle başlayıp, Ortaca Folklor Araştırma ve Eğitim Derneği’nin Bayan Folklar ekibiyle devam edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise İstanbul Arabesyue Project Gurubu’ndan Davulda Barbaros Akbulut’un başkanlığında Solist Özgül, Vokalde Sinem, Bas Gitarda Serkan ve Elektro Gitarda Salih Korkut Peker ile Orhan Gencebay, Neşet Ertaş ve 1970 yıllarda ünlü şarkıları kendilerine has söylediği şarkılarıyla gelenlere coşturdu.

Geceyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Arif Sarı; “ Dalyan Belediyesi ile Ege Yolcu Dergisi’nin düzenlediği 2. Halk Gecesi’nde çok güzel katılım oldu. Bundan sonra bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Ege Yolcu Dergisi Etitörü Nadir Şahin ise; “ Dalyan’da düzenlediğimiz 2. Halk Gecesi için bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Arif Sarı’ya çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bu birlikteliğimiz devam edip, birçok etkinlik yapacağız ”dedi.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.