Dalamanlı şehit ailelerine ziyaret

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlusu Nebi Aydoğdu, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş Dalaman ilçesindeki şehit ailelerine...

Dalamanlı şehit ailelerine ziyaret

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlusu Nebi Aydoğdu, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş Dalaman ilçesindeki şehit ailelerine destek, bilgilendirme ve moral ziyareti gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu belirten Akkuzu, şehit yakınlarının devletin ve milletin emanetinde olduğunu hatırlatarak her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Dalamanlı şehit babası Ali Şahin, “Ölüm hepimiz için var ama biz evladımızı şehit vermenin gururunu yaşıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüzün, İl Müdürlüğü personelinin ve Şehit Yakınları Derneğimizin bizleri unutmaması. Muğla’dan kalkıp köyümüze kadar gelip ziyaret etmeleri, yanımızda yer almaları bu gururumuzu daha da artırıyor" dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.