Dalaman’da üst yapı çalışmaları başladı

Dalaman Belediyesi tarafından ilçeye bağlı mahallelerde üst yapı çalışmalarına başladı.Dalaman Belediyesi ekipleri Elcik Mahallesi Camii'nin yolunu ve bahçe düzenlemesi çalışmasını yaparak güzel görünüm görülmesini sağladı.İlçeye...

Dalaman’da üst yapı çalışmaları başladı

Dalaman Belediyesi tarafından ilçeye bağlı mahallelerde üst yapı çalışmalarına başladı.

Dalaman Belediyesi ekipleri Elcik Mahallesi Camii'nin yolunu ve bahçe düzenlemesi çalışmasını yaparak güzel görünüm görülmesini sağladı.

İlçeye bağlı Elcik Mahallesi'nde bulunan stabilize yollardaki düzeltme çalışmaları yapılırken, Elcik Mahallesi’nde bulunan Camii'nin önünde bulunan meydan düzenlemesi ve camii yolunda parke çalışması tamamlandı. Çalışmasını tamamlayan ekipler bu kez Elcik Mahallesi Gökseki Camii'nin önündeki alanda ve camii yolunda parke çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Elcik Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla Elcik Mahallesi'ne geldi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Muhammet Şaşmaz yaptığı açıklamada; "Dalaman İlçe Merkezi'nde ve mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Elcik Camii'nin yolunu ve meydanını parke çalışmasını tamamladık. Şimdi Gökseki Camii'nin parke çalışmalarını yapacağız. Ardından diğer mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu arada tüm mahallelerimizde stabilize olan yolların düzeltme çalışmaları aralıksız devam ediyor" dedi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.