Dalaman’da temizlik kampanyası başlatıldı

Dalaman Belediyesi tarafından “Temiz Çevrem Kampanyası” kapsamında iki gün boyunca Atatürk Caddesi, Havalimanı Yolu, Kayacık ve Kille Koyu Sahili’nde temizlik çalışmaları yapıldı.Yapılan temizlik çalışmasına ise, Dalaman...

Dalaman’da temizlik kampanyası başlatıldı

Dalaman Belediyesi tarafından “Temiz Çevrem Kampanyası” kapsamında iki gün boyunca Atatürk Caddesi, Havalimanı Yolu, Kayacık ve Kille Koyu Sahili’nde temizlik çalışmaları yapıldı.

Yapılan temizlik çalışmasına ise, Dalaman Meslek Yüksekokulu, Adile İhsan Mermerci Kız Teknik Meslek Lisesi, Yardım Sever Kadınlar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Teşkilatı ve vatandaşların katılımı ile Temiz Çevrem Kampanyasına katıldılar.

Düzenlenen kampanyada; Ellerine çöp torbalarını alan öğrenciler ve vatandaşlar Atatürk Caddesi ile Havalimanı Yolu üzerinde temizlik yaparlarken de yol üzerinde bulunan esnaflara ve vatandaşlara daha temiz bir Dalaman için yerlere çöp atılmaması hakkında bilgiler verildi. İkinci günde de Belediye önünde toplanan öğrenciler ve vatandaşlar otobüs ile Kayacık Sahili'ne gittiler. Kayacık Sahili'nde yapılan çevre temizliğinin bitiminde ise, temizliğe katılanlar otobüslere binerek Kille Koyu'na geçtiler. Kille Koyu'nda da çuvallar dolusu çevreye atılmış atıklar toplanıp, araçlar ile çöp toplama merkezine götürüldü.

Düzenlenen Temiz Çevrem kampanyası hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Biz belediye olarak sürekli çöplerin alınması ve çevre temizliği konusunda çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlenmesini sağlamak amacıyla bu şekilde bir kampanya düzenledik. Düzenlediğimiz kampanyaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız ne kadar çevre temizliği konusunda bilinçlenirse daha temiz ve daha güzel bir Dalaman'da yaşayacağımızı düşünüyorum. Bu tür kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. Düzenlediğimiz her kampanyaya daha fazla vatandaşımızın katılımını sağlayarak; daha temiz ve daha güzel bir Dalaman için sürekli çalışacağız" dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.