Dalamanda çaldılar Menteşe’de yakalandılar

Dalaman ilçesinde hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi, Menteşe ilçesi çevre yolunda tarlalarda yaşanan kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.Dalaman ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen...

Dalamanda çaldılar Menteşe’de yakalandılar

Dalaman ilçesinde hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi, Menteşe ilçesi çevre yolunda tarlalarda yaşanan kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.

Dalaman ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen ve daha sonra ilçeden araç ile ayrılan 3 şüpheli Menteşe ilçesinde polisten kaçamadı. Şüphelilerin polise yakalanmamak için çevre yolu üzerindeki bir tesise araçlarını park ederek buğday tarlasına kaçtılar. 3 şüpheli de polisin tarla içinde ısrarlı takibi sonrasında tek tek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanılan hırsızlık olayın faillerinin 35 EZM 49 plakalı otomobil ile Dalaman’dan ayrıldığı tespit edildi. Şüphelilerin içinde bulunduğunu aracın plakası il genelinde bulunan güvenlik güçlerine bildirilerek ekiplerin bu plaka üzerinde duyarlı olmaları istendi. Muğla’nın Menteşe ilçesi girişinde bulunan MOBESE kameralarına takılan araç ekipleri harekete geçirdi. Şüphelilerin içinde bulunduğu araç ekipler tarafından takibe alındı. Muğla-Aydın çevre yolu üzerindeki seyir halinde olan şüphelilerin kullandığı araç şüpheliler tarafından bir tesise bırakılarak yaya olarak buğday tarlasına kaçtılar.

Tarlalarda kovalamaca

Araçlarını bırakıp yaya olarak kaçmaya başlayan 3 şüpheli, yol kenarındaki bağday ekili tarlada izlerini kaybettirdi. İnsan boyunu geçen buğday arasında peşlerindeki polisten kurtulmaya çalışan zanlıların yakalanması için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Şüphelilerin içinde bulunduğu tarlanın etrafını çeviren ekipler, yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından 3 zanlı farklı noktalarda tek tek yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların yakalanmasının ardından heyecanlı takip sona ererken, gözaltına Ş.A., A.Ş. ve K.K. isimli şüpheliler, ifadelerinin alınması için Komiser Hamdibey Polis Karakolu’na getirildiler. Zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından Muğla adliyesinde savcılığa çıkarılacaklar.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.