Dalaman yeni logosunu arıyor

Dalaman Belediyesi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısında, Dalaman Belediyesi’nin logosunun değiştirilmesi için anket çalışması kararı alındı.Dalaman Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Belediye Meclis salonunda Yapıldı....

Dalaman yeni logosunu arıyor

Dalaman Belediyesi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısında, Dalaman Belediyesi’nin logosunun değiştirilmesi için anket çalışması kararı alındı.

Dalaman Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Belediye Meclis salonunda Yapıldı. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz başkanlığında yapılan toplantıda 6 madde görüşüldü.

Toplantıda, Dalaman Belediyesi Logosu'nun geniş bir katılımla yapılacak anket çalışmasından sonra değiştirilip değiştirilmeyeceği karara bağlanacak. Ayrıca ev hanımlarının ürettikleri el işlerini satarak ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamak amacı ile Mehmetçik Parkı ile Akbank arasında kalan kısmın ve Dalaman Belediyesi Hizmet Binası altının ücretsiz stant açma yeri olarak belirlenmesi karara bağlandı.

Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Belediye logosu ile ilgili gelen talepler bulunduğunu belirterek, “Logonun değişip değişmeyeceği konusunda kararı halkımızın vermesi gerekiyor. Geniş katılımlı bir anket çalışması yapılacak. Anket çalışmasında mevcut logo kalsın denilirse kalacak, yenisi yapılsın denilirse bu defa yeni bir logo için yarışma ile logo tasarımı yapmamız gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.