Dalaman ve Milas’a hayırseverlerden 4 okul

Eğitime yüzde yüz destek kapsamında Dalaman ve Milas ilçelerine hayırseverler tarafından yaptırılacak dört okul için protokol imzalandı.Sinem KarakayaMuğla Valiliği’nde Eğitime yüzde yüz destek kapsamında Dalaman ve Milas...

Dalaman ve Milas’a hayırseverlerden 4 okul

Eğitime yüzde yüz destek kapsamında Dalaman ve Milas ilçelerine hayırseverler tarafından yaptırılacak dört okul için protokol imzalandı.

Sinem Karakaya

Muğla Valiliği’nde Eğitime yüzde yüz destek kapsamında Dalaman ve Milas ilçelerine hayırseverler tarafından yaptırılacak dört okul için protokol imzalandı.

Dalaman ilçesi Kargınkürü Mahallesinde bulunan ilkokul bahçesine hayırsever Meryem Küçük tarafından 4 derslikli ilkokul binasının yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Milas Boğaziçi Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Safiye Karagöz ve Aziz Şimşek tarafından 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarının yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Milas ilçesi Ören Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Mehmet Oklu tarafından 3 derslikli prefabrik beceri atölyesi ve anasınıfı binalarının yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Milas ilçesi Selimiye Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Beyler Metal Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Akgün tarafından zemin kat özel eğitim anaokulu ve birinci kat anaokulu binası yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, hayırseverler Meryem Küçük, Safiye Karagöz ve Aziz Şimşek, Mehmet Oklu, Ahmet Murat Akgün katıldı.

Hayırseverlere eğitime destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, “Hayırseverlerin eğitime büyük desteğini görüyoruz ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle yapılan okullarımızdan vatanına, milletine, ailesine hayırlı evlatlar yetişecek. Hayırseverlerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.