Dalaman uçuşlarında kolaylık

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Bülent Bülbüloğlu, İstanbul’dan Dalaman Havalimanına yapılan tarifeli iç hat uçuşlarıyla ilgili bir önemli açıklama bulundu.GETOB Yönetim Kurulu...

Dalaman uçuşlarında kolaylık

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Bülent Bülbüloğlu, İstanbul’dan Dalaman Havalimanına yapılan tarifeli iç hat uçuşlarıyla ilgili bir önemli açıklama bulundu.

GETOB Yönetim Kurulu olarak Rıza Ersoy ve Ali Hazar ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun İstanbul’daki makamında yaptıkları görüşmenin sonucu ile ilgili bilgi veren Başkan Bülbüloğlu, “ İstanbul ile Dalaman arasında yapılan tarifeli uçuşların pahalılığı ve yer bulma sıkıntısını dile getirerek THY Yönetimden konuya ilişkin çözüm beklediğimizi aktardık.

Bu talebimizi yerinde bulan THY Başkanı Sayın Hamdi Topçu; “Madem böyle bir sıkıntı var, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanından Dalaman Havalimanına yapılan seferlerin bundan böyle büyük gövdeli uçaklarla yapılmasını sağlayacağım” dedi. Böylelikle bu konuda sıkıntının önlenebileceğini ifade etti. Üstelik bu uçuşlarda ucuz bilet, pahalı bilet ayrımı yapılmadan fiyatların fiksleneceği belirtildi.

Bir diğer gelişme ise; Türk Hava Yolları 2014 Yaz mevsiminde Dalaman Havalimanı’na yapılan tarifeli iç hat günlük uçuş sayısını arttırarak Atatürk Havalimanından 8 sefer, Sabiha Gökçen Havalimanından 2 sefer, Ankara Esenboğa Havalimanından da 2 sefer uçuş gerçekleştirecek. Diğer havayolu firmalarının yapacakları seferlerle Dalaman Havalimanından uçmak artık daha kolay ve rahat olacak.Dalaman Havalimanını kullananlar olarak bu memnuniyet verici bir gelişmedir.” dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.