Dalaman Sanayi Sitesi’nin yolları yenileniyor

Dalaman ilçesinde Sanayi Sitesi'ni çevre yoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından dolayı sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolunda Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.Dalaman Sanayi...

Dalaman Sanayi Sitesi’nin yolları yenileniyor

Dalaman ilçesinde Sanayi Sitesi'ni çevre yoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından dolayı sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolunda Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Dalaman Sanayi Sitesi ve çevreyolu arasında en önemli bağlantı yolu olan Kanal Boyu Yolu Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Dalaman Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda yapılan çalışmayı bir an önce tamamlamak ve yolu asfaltlamak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Daha önce de asfalt olan ama asfaltın ömrünü tamamlamasından dolayı birçok laka oluşan yol sıkıntı yaratıyordu. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapılmasının ardından çevre yolundan Dalaman'a ulaşımın daha da rahatlayacağı tahmin ediliyor.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a çalışmalardan dolayı teşekkür eden Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar "Kanal Boyu Yolu'nun asfalt çalışmasını yaptırdığı için sanayi esnafım adına ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.