Dalaman-Kapıkargın yolu asfaltlandı

Dalaman İlçesinde şehir merkezini Kapıkargın Mahallesi'ne bağlayan 4 kilometrelik yol Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından asfaltlandı.Büyükşehir Yasası ile Muğla Büyükşehir...

Dalaman-Kapıkargın yolu asfaltlandı

Dalaman İlçesinde şehir merkezini Kapıkargın Mahallesi'ne bağlayan 4 kilometrelik yol Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından asfaltlandı.

Büyükşehir Yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine dahil olan Dalaman ile Kapıkargın Mahallesi'ni birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolun asfaltlama çalışması Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından tamamlandı.

Asfaltlama çalışması sırasında Dalaman Kapıkargın Mahallesi arasındaki yolda incelemelerde bulunan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz "Bu yol aynı zamanda gözbebeğimiz Sarsala Koyu'na giden tek yol. Bu anlamda da önemli bir yol. Bu çalışmalar bundan sonra da devam edecek. Dalaman Belediyesi olarak Muğla Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.