Dalaman Havalimanı yolu yeniden asfaltlanıyor

Dalaman ilçesinde bulunan Havalimanı yolu için asfalt yapım çalışmaları nedeniyle, 3 gün boyunca trafiğe kapatılan havalimanı yönünden Atakent Kavşağına kadar olan karayolu yeniden hizmete açıldı.Öte yandan, Atakent kavşağından,...

Dalaman Havalimanı yolu yeniden asfaltlanıyor

Dalaman ilçesinde bulunan Havalimanı yolu için asfalt yapım çalışmaları nedeniyle, 3 gün boyunca trafiğe kapatılan havalimanı yönünden Atakent Kavşağına kadar olan karayolu yeniden hizmete açıldı.

Öte yandan, Atakent kavşağından, Havalimanı güzergahının da asfalt yapım çalışması nedeniyle 30 Temmuz- 2 Ağustos 2015 tarihleri arasında 3 gün boyunca trafiğe kapatılacağı bildirildi. Sürücüler, Karayolunun trafiğe kapalı olduğu tarihlerde TİGEM kavşağından itibaren Atatürk caddesi üzerinden Seyfettin İnce caddesini takiben Muğla Fethiye Karayoluna çıkacaklar.

Havalimanı yolunun asfalt yapım çalışması nedeniyle, trafiğe kapatılacağı tarihlerde, sürücülerin can ve mal güvenliği açısından trafik işaret ve levhaları ile yönlendirme tabelalarına önemle uymaları gerektiği bildirildi.

Bu haber toplam 180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.