Dalaman AK Parti yeni yönetimi tanıtıldı

Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından tanıtım toplantısı düzenledi.Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Teşkilatlardan...

Dalaman AK Parti yeni yönetimi tanıtıldı

Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından tanıtım toplantısı düzenledi.

Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yeni yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Muhammet Karakuş yaptığı konuşmada Dalaman Belediye Başkanlığını mutlaka kazanacaklarını vurguladı.

Yeni yönetimin ülkeye, Dalaman’a ve partiye hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Karakuş, ‘’Hep birlikte gece gündüz demeden çalışarak 2014 seçimlerinde birkaç oyla kaybettiğimiz Dalaman Belediye Başkanlığını önümüzdeki yerel seçimlerde mutlaka partimize kazandırarak Dalaman’ı da ak belediyeler içine katacağız’’ dedi. Ardından konuşan İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ‘’ Birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Ak Parti yönetimlerinin orasında veya burasında bulunmak önemli değildir. Önemli olan aldığımız görevi layıkı ile yapabilmektir. AK Parti gönül erlerinin hizmet yaptığı bir partidir. AK Partinin hizmet yaptığı belediyeler gözümüzün önünde. Dalaman’ı da bu hizmet kervanına katacağınızdan eminim. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

“Muğlalının gönlüne girmeliyiz”

Ak Parti Teşkilatlarının görevinin milletin derdini çözmek olduğunu söyleyen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise şöyle konuştu; “Bir yere talip olduğunuz zaman o talip olduğunuz makam sizin lehinize olmamışsa o anki göstermiş olduğunuz tavır sizin duruşunuzu gösteriyor. Davaya küsülmez. Siyasetin tek bir amacı vardır millete hizmettir. Siyaset bir araçtır. Yine hep beraber mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Bu birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi gördük. AK Parti teşkilatlarının tek bir görevi vardır o da milletin derdini çözmektir. Siyasette en önemli faktör milletin gönlünü almadan oyunu alamıyorsunuz. Her ne kadar hizmet etmek birinci sırada gibi görünse de gönül almak çok önemli. Niye böyle söylüyorum, Muğla’da birçok hizmet yapmamıza rağmen aldığımız oy İl bazında % 25 i geçmiyor. Demek ki bir yerde eksikliğimiz var. Muğlalının gönlüne girmekte sıkıntılarımız var. O nedenle bizler milletin arasında daha çok olmak zorundayız.’’

Dalaman AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Muhammet Karakuş Başkanlığında, Mehmet Orhan, Ergün Koçyiğit, Ergün Vardar, Turan Oskay, Zehra Akdeniz, Sultan Önder, Sayım Arı, Niyazi İnci, Salih Kül, Muammer Kargın, Eray Çaylı, Bilal Güçlü, Şaban Esen, Alper Yaşar, Ali Döndar, Süleyman Ekin, Yasin Yıldız, İslam Ketenci, Şefik Oğuz isimlerinden oluşurken Kadın Kolları Başkanlığına Aslıhan Ekinci, Gençlik Kolları Başkanlığına da Bahadır Kılavuz getirildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.