D-Smart dünyanın kanallarını sunuyor

D-Smart, yaptığı teknolojik yatırımlar ve kampanyalarla D-Smart kullanmanın avantajlarını yaşatmaya devam ediyor. D-Smart dünyanın dört bir yanında 67’si HD, 500 kanalı evlerinize getiriyor.Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu...

D-Smart dünyanın kanallarını sunuyor

D-Smart, yaptığı teknolojik yatırımlar ve kampanyalarla D-Smart kullanmanın avantajlarını yaşatmaya devam ediyor. D-Smart dünyanın dört bir yanında 67’si HD, 500 kanalı evlerinize getiriyor.

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu D-Smart,  Rusça, Arapça, Almanca, İngilizce ve daha bir çok dilde 67’si HD 500 kanalı evlerinize getiriyor. Belgeselden spora, muzik kanallarından çocuk kanallarına, ulusal kanallardan yaşam kanallarına bir çok kanal artık D-Smart’ta.

“ 2. Çanak Anten Kurulumu Bedava”

67’si HD, 500 kanalı izlemek için, Türksat çanağına ek olarak Hotbird çanağı kurulması yeterlidir. Bu kampanya kapsamında ikinci çanak anten ve ikinci çanak dış kurulum bedeli  ücretsiz olup; kampanyadan yararlanmak için, 30 Eylül tarihine kadar 24 ay taahhüt verilerek yada  2 yıllık peşin ödemeli olarak HD veya HD+ paket alması gerekmektedir.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.