Cumhurbaşkanı Gül Muğla’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesine katılmak üzere Bodrum’a geldi. Dün Konseye katılan Gül, bugün bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Menteşe’de olacak.Cumhurbaşkanı Abdullah...

Cumhurbaşkanı Gül Muğla’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesine katılmak üzere Bodrum’a geldi. Dün Konseye katılan Gül, bugün bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Menteşe’de olacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak için Bodrum ilçesine geldi.

Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesindeki Hilton Restort&SPA’da bugün sona erecek 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi toplantısı için Milas-Bodrum Havalimanına dün saat 11.50’de iniş yapan Cumhurbaşkanı Gül’ü, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün karşıladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül’ün uçağı ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Enerji Bakanı Taner Yıldız da Bodrum’a geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanından karayolu ile zirvenin yapılacağı Türkbükü mahallesindeki Hilton Otel’e gitti.

Zirveye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, konuk ülkelerin Dışişleri Bakanları, Kültür ve Turizm Bakanları katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, bugün de açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Menteşe’de olacak.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.