Cruise Port Marmaris’i tanıtıyor

Kruvaziyer yolcu gemilerinin uğrak noktası haline gelen Marmaris Limanı, yoğun geçen yaz trafiğinin ardından, kış dönemi de kruvaziyer fuarlarına katılarak daha fazla gemi ve daha fazla yolcu gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.Her...

Cruise Port Marmaris’i tanıtıyor

Kruvaziyer yolcu gemilerinin uğrak noktası haline gelen Marmaris Limanı, yoğun geçen yaz trafiğinin ardından, kış dönemi de kruvaziyer fuarlarına katılarak daha fazla gemi ve daha fazla yolcu gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Her geçen yıl artan gemi trafiği ile yıllık 120 bin kruvaziyer yolcu kapasitesine ulaşan Marmaris Cruise Port, Fransa’nın Marsilya kentinde düzenlenen “Seatrade Convention Marseille” fuarına katılarak kruvaziyer şirketleri ile ikili görüşmeler yaptılar. Marmaris Cruise Port’tan yapılan açıklamada, “Marmaris Cruise Port olarak 2012 yılında son durağımız 'Seatrade Convention Marseille' oldu. Bu seneki fuar organizasyonu Fransa’nın gözde merkezlerinden Marsilya kentinde düzenlenen Seatrade Conventıon, dünya kruvaziyer sektörünün önde gelen şirket ve limanlarını bir araya getirdi. Marmaris Cruise Port olarak, başta Avrupa ve Amerika olmak üzere dünyanın önde gelen kruvaziyer şirketleriyle yaptığımız görüşmeler 2013 ve bilhassa 2014 sezonlarında kruvaziyer alanında daha fazla gemi ziyareti ve daha fazla yolcu misafir edilmesi adına başarılı geçmiştir. Marmaris’imizin dünya kruvaziyer piyasasında adının daha fazla geçmesi adına bu fuarlara katılımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.