Çözüm Masası personeline hizmet için eğitim

Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutmak amacıyla Bodrum Belediyesi Çözüm Masalarında çalışan personele “Etkili İletişim” eğitimi verildi.Vatandaşların istek ve taleplerini alarak, yaşadıkları sorunların en kısa...

Çözüm Masası personeline hizmet için eğitim

Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutmak amacıyla Bodrum Belediyesi Çözüm Masalarında çalışan personele “Etkili İletişim” eğitimi verildi.

Vatandaşların istek ve taleplerini alarak, yaşadıkları sorunların en kısa sürede çözüme ulaştırılmasını sağlamak amacıyla 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri ile başlayan yeni süreçte kurulan Bodrum Belediyesi Çözüm Masalarında çalışan personele hizmet içi eğitim verildi. Ortakent-Yahşi Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitime Bodrum merkez başta olmak üzere Bitez, Göltürkbükü, Gümüşlük, Gündoğan, Konacık, Mumcular, Ortakent-Yahşi, Turgutreis, Yalı ve Yalıkavak Mahalleri ile Turgutreis’in Akyarlar Çözüm Masası personelleri katıldı.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli tarafından gerçekleşen seminerde “Etkili İletişim” ana başlığında “İletişim Teknikleri” ve “Çatışma Yönetimi” konuları anlatıldı. İnsanların davranış biçimleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Gümüşeli, özellikle iş yaşamında iletişimin önemine işaret etti.

Eğitim çalışması süresince Bodrum Belediyesi personeli; kurum içi ve kurum dışı iletişim, iletişim hataları ve çözüm yolları, anlaşmazlıkların kaynakları ve süreçleri gibi konuları bire bir yaşadıkları örnekler üzerinden irdeledi.

Belediyede motivasyonu artırmak ve iş yaşamını kolaylaştırıp vatandaş ile sağlanan diyaloglarda verimliliği yükseltmek için personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri, ilerleyen süreçte de devam edecek.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.