Çöp konteynırları yenilendi

Menteşe ilçesinde bulunan ve kullanışsız hale gelerek eskiyen çöp konteynırları Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından yenilenerek değiştiriliyor.Yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Menteşe...

Çöp konteynırları yenilendi

Menteşe ilçesinde bulunan ve kullanışsız hale gelerek eskiyen çöp konteynırları Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından yenilenerek değiştiriliyor.

Yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe ilçesinin 66 mahallesindeki toplam 500 adet çöp konteynırının değiştirildiğini kaydederek, yenilenen konteynırların galvanizle kaplandığını ve böylece daha uzun ömürlü hale getirildiğini belirtti.

Başkan Gümüş, “Zamanla eskiyen ve kullanışsız hale gelen çöp konteynırlarımız ekiplerimiz tarafından alınarak gerekli bakım, onarım ve düzeltme işlemlerinin ardından, basınçlı suyla temizleniyor ve boyanarak kullanıma hazır hale getiriliyor. 400 litre hacimli yenilenen konteynırlarımız ekiplerimiz tarafından belirlenen noktalara bırakılıyor. Ayrıca çöp dökme alanlarımızda 400 litrelik bu konteynırlarızın yanında 200 litre hacimli 2 Bin tane konteynırımız da hazır bulunuyor. Yenilenen konteynırlar ile artık çöp bırakılan alanlarda kötü görünüm oluşmayacak. Her zaman temiz bir çevre ve temiz bir Menteşe için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.