Cömert’ten Akbulut’a yarışma madalyası

Muğla Karya Gençlik ve Spor Başkanı ve Bisiklet Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, 19-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Patara 2020 Granfondo Bisiklet Yarışı’nın organizasyonuna haber ve yazılarıyla destek...

Cömert’ten Akbulut’a yarışma madalyası

Muğla Karya Gençlik ve Spor Başkanı ve Bisiklet Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, 19-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Patara 2020 Granfondo Bisiklet Yarışı’nın organizasyonuna haber ve yazılarıyla destek veren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut’a teşekkür ziyaretinde bulunarak, yarışma madalyası takdim etti.

Sinem Karakaya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020 yılını "Patara Yılı" ilan etmesinin ardından "Uluslararası Patara 2020 Granfondo Bisiklet Yarışı", 19-20 Eylül tarihlerinde Antalya ve Muğla'da yapıldı.  Sporcular, ilk gün 81 kilometrelik Kaş-Patara, ikinci gün ise 71 kilometrelik Patara-Seydikemer etabında mücadele etti. Muğla Karya Gençlik ve Spor Başkanı ve aynı zamanda Bisiklet Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, haber ve yazılarıyla organizasyona destek veren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut’a teşekkür ziyaretinde bulunarak, kendisine organizasyon hatırası olarak yarışma madalyası takdim etti.

Akbulut’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunun İlker Cömert, “19-20 Eylül 2020 tarihleri arasında Cumhurbaşkanımızın bu yılı Patara yılı ilan etmesinden ötürü düzenlediğimiz Uluslararası Patara 2020 Granfondo Bisiklet Yol Yarışı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu konuda Muğla Gazetesi, Zeybek Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi bize haber anlamında çok destek verdi. Özellikle Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut bize yazılarıyla çok destek verdi. Organizasyonun tanınırlığı açısından Bu haber ve yazıların bizim için çok büyük önemleri var. Özellikle Sayın Süleyman Akbulut’un yazdığı köşe yazısının bize çok büyük katkısı oldu. Güzel ve başarı ile sonuçlandırdığımız organizasyon sonrası biz de Süleyman beye yarışmamızın madalyasını getirip bir teşekkür etmek istedik. Yine Antalya’dan içerisinde ufak hediyelerin olduğu bir çanta ve organizasyonumuzun tişörtünü hediye ettik. Tüm gazete çalışanlarına da ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.