Çok yönlü sanatçıdan Kocadon’a teşekkür

Ressam, şair ve seramik sanatçısı Dilek Nigar Kaynak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.Bodrum’da yaşayan sanatçı Dilek Nigar Kaynak, Eşi Tufan Kaynak ile birlikte yaptığı ziyarette, yağlı boya...

Çok yönlü sanatçıdan Kocadon’a teşekkür

Ressam, şair ve seramik sanatçısı Dilek Nigar Kaynak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum’da yaşayan sanatçı Dilek Nigar Kaynak, Eşi Tufan Kaynak ile birlikte yaptığı ziyarette, yağlı boya tablosu ile "Aşksızım" isimli ilk şiir kitabını imzalı olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a hediye etti. Kaynak; “Yaklaşık on gün önce yoğun iş temposunda eşim Tufan ile benim nikahımı kıyarak bizi mutlu eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etmek için kendisini ziyaret ettik. Ayrıca 11-17 Eylül 2015 tarihlerinde Trafo Bodrum’daki Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açacağım yedinci kişisel sergime de davet ettim. Sanata ve sanatçıya verdiği önem ve duyduğu saygıdan dolayı Sayın Kocadon'a tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kocadon, nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için Kaynak çiftine teşekkür ederek, Dilek Nigar Kaynak'a çalışmalarında başarılar diledi.

On beş yıldır resim yapan, bu güne kadar 110 karma sergiye katılarak, 6 kişisel sergi açan sanatçının 2009 yılından beri de çeşitli dergilerde öyküleme yazıları bulunuyor.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.